måndag 22 oktober 2007

Skid- och motionsspår, garage o skärmtak för snöprepareringsmaskiner samt spårtavla

Den 31 maj i år var det sista dagen att sända in ansökan till Riksidrottsförbundet för att få anläggningsbidrag beviljade nu i höst.

Idag kom beslutet på posten:

"Er ansökan 2007-05-31 som avser skidanläggning längd

Riksidrottsförbundet har genom beslut beviljat Er bidrag från ifrågavarande anslag med högst 100 000 kr."

Förra veckan fick vi besked om att Ronneby kommun var beredda att investera tre miljoner under 2008 i Karlsnäsgården och idag kommer detta beskedet från RF.

Den investering som vi har gjort i sommar har ett värde av 500 000 kr således har vi fått max belopp från RF d v s 25 % av investeringen. Allt är nästan klart, det som återstår är utkörning av sand på en del av spåret, det har försenats p g a att det är så blött "i marken". Återstår gör också den nya spårtavlan vid parkeringen.

Det är fler intressanta saker på gång, bl a har vi fått draghjälp från kommunalt håll avseende utveckling av en mycket intressant kontakt av nationell betydelse. Jag återkommer till detta senare när det blir aktuellt och mer konkret.

Vår vaktmästare på Karlsnäs, Mauri Kulmala är nu anställd med hjälp av särskilt anställningsstöd fr o m den 17 oktober.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fantastiskt!
Gratulerar till framgångarna efter allt jobb för att göra visioner till verklighet!
Samtidigt vill jag som klubbmedlem tacka för all den tid och det engagemang som du lagt - lägger ner i vår klubbanläggning och för att få ekonomi i verksamheten. Det ligger mycket tankeverksamhet och grovgöra bakom!
Jag förstår att det kommer mera!
Vilken härlig entreprenörsanda!